Samen meedoen - ABOS-Anna Paulowna

Ga naar de inhoud

Samen meedoen

Samen Meedoen in Hollands Kroon & Schagen
Samen Meedoen is een samenwerking tussen Woonzorggroep Samen en Wonen Plus Welzijn en heeft een scala aan mogelijkheden en arrangementen om aan mee te doen. Omstandigheden kunnen er voor zorgen dat iemand tijdelijk, wat extra ondersteuning of begeleiding nodig heeft en samen wordt gezocht naar mogelijkheden om het leven weer in te richten zoals u dat wilt. Zo kunt u onder andere terecht bij Doet&Ontmoet en Dagactiviteiten.
  
Doet & Ontmoet: Ontmoet elkaar
 
Doet en Ontmoet is een open inloop waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Op dit moment kunt u zich aansluiten bij de Doet & Ontmoet op de volgende dagen en locaties:
 
  • Iedere donderdagmiddag van 13.30 uur - 16.00 uur in de Oude School. Dorpshuis Wieringerwaard.
  • Iedere vrijdagochtend van 9.30 uur -12.00 uur in Keijzershoff in Anna Paulowna.  

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen de consumpties.
Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden en middagen kunnen zijn.
Voor meer informatie: info@wonenpluswelzijn.nl


Dagactiviteiten
 
De dagactiviteiten biedt extra ondersteuning bij de invulling van de dag. Wanneer u behoefte heeft aan een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning, dan bieden wij een mogelijkheid om onder de mensen te komen en thuis een stukje zorg uit handen te nemen. Onder professionele begeleiding van ervarenberoepsbegeleiders en vrijwilligers wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden. Zo wordt er samen gegeten en diverse, op maat aangeboden, activiteiten georganiseerd.
Wil men bijvoorbeeld een stuk fietsen, wandelen of ontspannen vissen, dan kan dat. Daar waar nodig, wordt ook behandeling geboden.
        
Dagactiviteiten bieden we in verschillende locaties van Woonzorggroep  Samen:
De Bron, Sint Jozefpark, Maria Mater, Huys ten Oghe, Lelypark, Angelapark, Keijzershoff en Noorderlicht.
      
Terug naar de inhoud